نحوه غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

+1
+25
1394/09/10 0 27 ش.روستایی

 غیر فعال کردن به معنای حذف حساب کاربری نیست . این روش ساده، بسیاری از فواید فرآیند پاک کردن اکانت را دارد، درحالی که در صورتی که تصمیم به برگشت گرفتید، شما را از گرفتاری ساخت اکانت جدید فیس بوک رها می‌کند. قبل از تصمیم گیری، مهم است که تفاوت غیر فعال کردن و پاک کردن را بدانید، که در زیر ذکر می‌کنیم:

غیر فعال کردن اکانت، تایم لاین شما را از دیگران مخفی می‌کند، اما اطلاعات شما نگهداری می‌شود. شامل، عکس، دوستان، علاقه‌مندی‌ها و … در زمان غیر فعال بودن اکانت، کاربران هنوز می‌توانند شما را به رخ‌دادها دعوت کرده و در پست‌ها شما را تگ کنند، اگر چه شما نمی‌خواهید از این‌ها باخبر شوید.غیر فعال‌سازی بلافاصله انجام می‌شود، مانند فعال سازی مجدد.اکانت غیر فعال شده برای مدت نامحدود، تا زمان فعال سازی دوباره توسط شما، غیر فعال می‌ماند، اما هرگز بدون تایید شما حذف نمی‌شود. برای فعال سازی مجدد اطلاعات ورود شما نیاز است.

 

 روش انجام کار:


 1. ابتدا وارد حساب کاربری فیس بوک شده و سمت چپ بالا بر روی منوی تنظیمات کلیک کنید . سپس سمت راست صفحه گزینه امنیت را انتخاب کنید .

غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک


 2. پایین صفحه بر روی گزینه "حسابتان را غیر فعال کنید" کلیک کنید .

غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک


 3. کمی صبر کنید تا یک صفحه همانند تصویر زیر باز شود  روی ادامه کلیک کنید.

غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

در صفحه ای جدید  بالای صفحه این پیغام نوشته می شود .

غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک
مطمئنید می‌خواهید حساب کاربریتان را غیرفعال کنید؟
با غیرفعال‌سازی حساب، نمایه‌تان را غیرفعال می‌کنید و نام و عکستان را از بیشتر چیزهایی که در فیس‌بوک به اشتراک گذاشته‌اید حذف می‌کنید. برخی از اطلاعات ممکن است همچنان برای دیگران قابل مشاهده باشد، مانند نامتان در فهرست دوستانتان و پیام‌هایی که ارسال کردید.

سپس یکی از گزینه های دلیل ترک فیس‌بوک (ضروری) را انتخاب کرده و کمی توضیح در مورد آن تایپ کنید .

بعد از انجام مراحل بالا بر روی کلید Deactive کلیک کنید .
 

دیدگاه ها (0)

ارسال دیدگاه ها

Image CAPTCHA
حروف نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.