خصوصی کردن اینستاگرام

+1
+36
1394/05/26 7 6829 ش.روستایی

اینستاگرام  کم کم به یکی از محبوب ترین و سرگرم کننده ترین شبکه های اجتماعی تبدیل شده است. یکی از دغدغه های کاربران اینستاگرام این می باشد که هم می خواهند حساب اینستاگرام داشته باشن هم نمی خواهند عکس ها یا فیلم های آنها را همه ببینند.  در این صورت این افراد باید حساب اینستاگرام خود را خصوصی یا Private کنند .

Private  یا خصوصی کردن اینستاگرام

برای این کار صفحه اول اینستاگرام را که باز میکنید پایین گوشه ی سمت راست آیکون آدم می بینید ، روی آن ضربه بزنید تا صفحه شخصی خودتان را ببینید حال روی Edit Your Profile ضربه بزنید .

خصوصی کردن اینستاگرام

حالا اطلاعات پروفایل تان رامی بینید. انتهای صفحه پروفایل نوشته Posts are Private . این قابلیت را باید فعال کنید . کنار آن یک اسلایدر می بینید آن اگه به سمت راست ببرید آبی رنگ میشود، حالا از بالای صفحه تیک آبی رنگ را انتخاب کنید یک پیغام دریافت می کنید که آقا/خانم آیا مطمئن هستید که می خواهید اینستاگرام را خصوصی کنید و شما هم I’m Sure را بزنید . از این به بعد پروفایل اینستاگراماشما private یا خصوصی شده است.

خصوصی کردن اینستا گرام

نکاتی در مورد خصوصی کردن اینستاگرام

بعد از خصوصی سازی اینستاگرام ، افرادی که قصد دیدن پست های شما را داشته باشند باید به شما درخواست ( Follow Request ) بدهند و اجازه بگیرند. این پیغام برای شما در آیکون قلب پایین پروفایل تان قابل مشاهده است .

فرض کنید ۴۰ تا فالوور دارید و از اون به بعد قصد خصوصی کردن اینستاگرام را گرفتید. در این حالت این۴۰ تا فالوور بعد از خصوصی سازی اینستاگرام هم می توانند همچنان پست های شما را ببینند مگر اینکه هر فردی که مد نظرتان هست را بلاک کنید.

بلاک کردن افراد در اینستاگرام

 کسی که به هر شکلی حساب اینستاگرام شما را بداند می تواند به  صفحه شما آمده و برای شما پست بگذارد یعنی چه Private باشید یا نباشید باقی افراد می توانند شما را پیدا کنند فقط نمی توانند پست ها و فالوور ها و Following های شما را ببینند.

 بعد از شخصی سازی ایسنتاگرام ، صفحه شما به شکل زیر در می آید.

خصوصی کردن اینستاگرام

 

دیدگاه ها (7)

ارسال دیدگاه ها

Image CAPTCHA
حروف نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.