آموزش منع افزودن خودکار مخاطبان به جیمیل

+1
+28
1394/06/04 0 18 ش.روستایی

برخی افرادی که به تازگی به جمع کاربران سرویس محبوب ایمیل گوگل یعنی جیمیل اضافه شده‌اند، پس از مدتی مشاهده می‌کنند آدرس‌های ایمیلی به‌طور خودکار به فهرست مخاطبان آنها اضافه شده و هنگام تایپ یا انتخاب آدرس ایمیل گیرنده، این ایمیل‌ها نیز برای آنها به‌ نمایش درمی‌آید. آیا می‌دانید این آدرس‌ها از کجا می‌آید و چطور در جیمیل ذخیره می‌شود؟
یکی از امکاناتی که جیمیل در اختیار کاربران خود قرار داده، افزودن خودکار مخاطبان است. هنگامی که شما ایمیلی برای یک مخاطب ارسال می‌کنید، آدرس ایمیل مورد نظر در فهرست مخاطبان شما قرار می‌گیرد تا بعدها بتوانید با انتخاب آدرس ایمیل از فهرست مخاطبان، سریع‌تر ایمیل را وارد کنید و نیازمند تایپ آن آدرس نباشید. این قابلیت مفید است، اما گاهی کاربرانی که ایمیل‌های تبلیغاتی ارسال می‌کنند فهرست مخاطبانشان آنقدر زیاد است که ترجیح می‌دهند مخاطبان جدید فقط با ارسال یک ایمیل در فهرستشان ایجاد نشود. اگر شما هم جزو این کاربران هستید و می‌خواهید این قابلیت را غیرفعال کنید، می‌توانید از روش زیر کمک بگیرید:

1 ـ به محیط کاربری خود در سرویس جیمیل وارد شده از بالا ـ سمت راست روی آیکون تنظیمات که به شکل یک چرخ‌دنده است، کلیک کرده و Settings را انتخاب کنید.

تنظیمات جیمیل

2 ـ در صفحه تنظیمات ایمیل به تب General بروید و صفحه را به پایین اسکرول کنید تا بخشCreate contacts for autocomplete را ببینید.

3 ـ در مقابل این گزینه‌ کلید رادیویی I'll add contacts myself را فعال کرده و در پایان برای ذخیره تغییرات روی Save Changes کلیک کنید.

تنظیمات جیمیل

4 ـ از حالا به بعد هیچ مخاطبی به‌طور خودکار به فهرست مخاطبان شما اضافه نخواهد شد و مدیریت مخاطبان فقط به دست شما صورت خواهد گرفت.

دیدگاه ها (0)

ارسال دیدگاه ها

Image CAPTCHA
حروف نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.